Behandelingen

Chakrahealing/Pranac healing

Chakra’s zijn de energiecentra (draaikolken/wielen) van het lichaam die zorg dragen voor de aanname en afgifte van energie, om het vervolgens door te sturen naar de bijbehorende organen. Als die gesloten zijn dan krijg je allerlei kwalen in het lichaam b.v. vermoeidheid, lichamelijk pijn, depressie, slechte doorbloeding. De energie is geblokkeerd in het lichaam.

Angelhealing/Energetische healing/Magnetiseren

Hebt u een druk leven en komt u niet aan rust toe? Angelhealing zorgt ervoor dat u uw spaninningen en blokkades een plek kunt geven. De behandeling vind plaats in een sfeervolle massageruimte waar kaarsen en wierook aanwezig zijn en waar rustgevende muziek klinkt. Na een korte intake neemt u plaats in de massagestoel of tafel. Ik fungeer daarbij als een kanaal en via chakrahealing en handopleggingen de energie weer laat doorstromen. Door deze behandelingen, die geschikt is voor zowel jong en oud, zullen spanningen en spierpijn u niet meer tot last zijn.

Spiritueel reinigen van huizen/bedrijf

Het spiritueel reinigen van huizen en bedrijven. Het weghalen van negatieve energiëen en entiteiten.

Lichaams- en Oorkaars

In de 17de eeuw gebruikten de indianen al kaarsen als mensen pijn hadden. Een kaars is een hulpmiddel waarmee energieblokkades in ons lichaam opgeheven kunnen worden. Het opbranden van kaarsen in het oor – oorkaarsing genoemd – wordt al sinds de oertijd toegepast. Oorkaarsen werken lichaamszuiverend. Door de trilling van stijgende lucht geeft het een zachte massage aan de trommelvlies die een positieve werking heeft op de voorhoofdholtes en helpen verstopte holtes te genezen. Ik heb dit zelf mogen ervaren en ben daardoor erg enthousiast geworden over deze behandeling. Oorkaarsen zijn ook nog eens gemakkelijk thuis te gebruiken en iedereen kan het gebruik ervan leren. Het gebruik van lichaamkaarsing is inmiddels verspreid in talrijke Europese landen, zoals Noorwegen, Frankrijk, Duitsland, België en Nederland. De reacties zijn heel erg positief.

Handreflex/Voetreflex Massage/Pulsing

Voeten weerspiegelen het lichaam en de geest.
In de voeten bevinden zich reflexgebieden die corresponderen met alle delen van het lichaam. Door het gebruiken van specifieke druktechnieken op de voeten kan men dus het hele lichaam in balans brengen. Dit kan je goed toepassen bij iemand met lage rugpijn, nek, schouderbladen, darmklachten, hoge bloeddruk en suikerziekte. Voetreflex massage stimuleert de bloed circulatie in het lichaam.

Hotstone massage

Hotstone massage is een relatief nieuwe vorm van massage in Europa. Terwijl het in principe eeuwen oud is. In Amerika word het al eeuwenlang gebruikt door de indianen. Ook Japan heeft zijn eigen vorm. Bij Hotstone massage wordt gebruik gemaakt van basaltstenen, die zijn ontstaan door de lava van vulkanen. Deze hebben eeuwenlang in rivierbeddingen gelegen en daardoor mooie ronde vormen gekregen. Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting, verandert de stofwisseling en activeert het zelf herstellend vermogen van het lichaam. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren, waardoor spanningen afnemen en men weer energie krijgt. Na het leggen van de hotstone op het lichaam wordt het lichaam gemasseerd met handen en warme stenen met olie.

Shiatsu-Massage/Stoelmassage/Quantumtouch

Shiatsu betekent letterlijk “vingerdruk”, omdat er tijdens de behandeling druk met de handen wordt uitgeoefend met gebruik van de vingers. Met gebruik van vingers, duimen en handpalmen oefent de shiatsu-therapeut druk uit op gediagnotiseerde meridiaan in het lichaam. Hiermee wordt de blokkade opgeheven en wordt het lichaam opnieuw in beweging gebracht. Shiatsu-massage helpt tegen klachten zoals hoofdpijn, migraine, vermoeidheid, chronische rugpijn, nekklachten, schouderklachten, maagklachten, darm- spijsverteringsstoornissen, duizeligheid en in veel gevallen ook whiplash.

Babymassage

Dat kan je vanaf dag twee van de geboorte doen. Baby’s vinden het leuk en geeft ook vertrouwen en een veilig gevoel. Voor zowel de baby als moeder geeft het lekker gevoel en de band wordt ook sterker.