Over mij

Mijn naam is Soeroedj Mithoe.
Ik ben geboren in het voormalige zonnige kolonie Suriname te Paramaribo. Ik ben gezegend met 4 prachtige kinderen en woon sinds 1980 in Nederland.

Ik was al snel bewust, dat ik het erg fijn vond om andere personen te ondersteunen in hun gezondheid en vooral hen ook helpen om de weg ernaar toe te vinden. Dit werk heb ik vrijwillig lang met veel plezier en toewijding gedaan.

Ik heb veel verschillende werkzaamheden verricht in het bedrijfsleven en op een gegeven moment kreeg ik inzichten om mezelf te ontplooien in de alternatieve geneeswijze. Ik kreeg de juiste personen op mijn pad en heb verschillende opleidingen gevolgd en ervaring opgedaan in het binnen- en buitenland.

Sinds 2009 heb ik mijn eigen praktijk en help mensen met Healings, Massages en het reinigen van huizen, die vol met negatieve energieën zitten, daar kun je veel last van hebben. Maar mijn primeur is op een alternatieve wijze het hoge Bilirubine gehalte uit je lichaam weg te halen. Heel veel personen hebben al baat gehad bij deze methode.

U bent van harte welkom in mijn praktijk of ik kan u ook op locatie komen behandelen.